torstai 11. syyskuuta 2014

"VAIVAT"

Syövän nujertamiseksi käytetään lääkkeenä myrkkyjä. Tiedän, että asiantuntijat eivät pidä siitä, että syöpälääkkeitä sanotaan myrkyiksi, mutta koska olen kokenut sytostaattihoidot ja minut on lääkkeillä nujerrettu avuttomaksi, heikoksi ja karvattomaksi, voin sanoa syöpälääkkeitä myrkyiksi. Elimistöni on myrkytetty, koska syöpäpesäkkeet täytyy tuhota, sehän on selvä. Vaikkakin nuorena ajattelin, että jos minä joskus sairastun syöpään,  minä en koskaan tuohon hoitohelvettiin lähde, mitä äiti joutui kokemaan ja turhaan, koska hän hoidoista huolimatta kuitenkin kuoli syöpään. No, ajatusmaailma muuttuu ja hengissä on yritettävä pysyä, keinolla millä hyvänsä. Myrkyt jättävät elimistöön jälkensä ja aiheuttavat kaikennäköisiä vaivoja. Nivelkivut, jäykkyys, väsymys, unettomuus, aistien heikkeneminen, muistin heikkeneminen, mielialavaihtelut, hikoilu, heikentynyt yleiskunto, limakalvojen kuivuminen jne. Kuulostaa vaihdevuosi oireilta, mitä ne osittain ovatkin tai sitten kuulostaa luulotautiselta, vai mitä? Itsekin välillä luulen että kuvittelen itsesäälin vallassa oireet, mutta kun tapaan ystäviäni, jotka ovat saman kokeneet, ja  he kesken lauseen irvistävät kipujaan ja unohtavat mitä ovat puhumassa, hien valuessa noronaan pitkin kasvoja, voin lohduttautua, en ole yksin vaivoineni.


2 kommenttia:

 1. Hei, kirjoitin jo viestin mutta se hävisi :O

  Tarkoitus oli sanoa, että myrkky-sana asiantuntijoiden suusta saisi niin negatiiviset mielikuvat liikkeelle, että ihmiset saattaisivat turvautua entistä enemmän ns. turvallisten luonnontuotteiden käyttäjiksi, sen sijaan että käytettäisiin tutkittuja lääkkeitä.

  Itse ajattelen, että myrkkyjä annettiin, mutta syövälle, ei minulle. Tällä hetkellä näyttää, että siinä on onnistuttu, 1-v kontrollini oli puhdas ja tautivapaa. Samaa toivon sinulle! Hikoilutkin ovat vähempänä, kunto tosin aika onneton vielä.

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Hyvä pointti tuo, että syöpä myrkytetään, ei ihmistä!

  Olen onnellinen puolestasi ja kiitos myötäelämisestä.

  Eeva

  VastaaPoista